AGENDA ITEM Terug >>


19 januari 2006: Bijeenkomst voor alle betrokkenen van het Talentproject
Het Talentproject loopt nu 2 jaar. Om de kennisuitwisseling tussen de diverse betrokkenen bij het project te versterken en te stimuleren en om een ieder te bedanken voor hun inzet, organiseert het Talentproject op 19 januari 2006 een bijeenkomst voor al haar netwerkcontacten. Tijdens deze middag zal er gelegenheid zijn om meester-gezelparen van alle lichtingen te ontmoeten, meer kennis te vergaren over het Talentproject en met elkaar in contact te treden. 

De bijeenkomst vindt plaats op 19 januari 2006 van 17.00 tot 19.00 in de Hanze sociteit, Oude Boteringestraat 19, Groningen.
 
Vanaf 16.30 uur wordt u welkom geheten, waarna em. Prof.dr. S.K.Th. Boersma zal spreken over de meester-gezelrelatie in het project. Vervolgens is er gelegenheid om met een hapje en een drankje elkaar te ontmoeten.

Voorafgaande aan dit programma zal er een meester- en gezelbijeenkomst voor meester-gezelparen van alle lichtingen van het Talentproject.

Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden. Meer informatie over deze middag kunt u krijgen via Maaike Jongsma: m.jongsma@q-modus.nl of 050 363 8839.

Een terugblik op deze bijeenkomst vindt u hier