NIEUWS Terug >>


Winnaars laatste lichtingen Talentproject bekend!
Vrijdag 27 april vond de prijsuitreiking plaats van de laatste lichtingen van het Talentproject. Winnaars van 2010 zijn Gezel Miranda Rijk en haar Meester Gerard Krouwels en Marcel van Putten van Shared Service Center, Dienst JustitiŽle Inrichtingen. Winnaars van 2011 zijn Gezel Tristan Botjes en Meester Fred Kremer van de Ommelander Ziekenhuis Groep.

Volgens een deskundige jury hebben Miranda Rijk en Tristan Botjes zich weten te onderscheiden van de overige genomineerde Gezellen, doordat ze een wezenlijke bijdrage hebben kunnen leveren aan de organisatie van hun Meester. Ook zijn ze in staat gebleken met hun analyse en kennis iets terug te geven aan de Meester. De winnende Meesters aan de andere kant hebben dankzij hun open houding een significante bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van hun Gezel.

De prijsuitreiking vond aansluitend plaats aan de Relatiemiddag van de Hanzehogeschool Groningen in de Hanze Plaza te Groningen. Ter afsluiting kon iedereen onder het genot van een hapje en drankje nog wat napraten.