LAATSTE NIEUWS    

Overzicht nieuwsberichten >>

WELKOM BIJ HET TALENTPROJECT!

Het Talentproject richt zich op kennisuitwisseling tussen kennisinstellingen en organisaties in Nederland.
Het Talentproject is uniek in Nederland, omdat een zogeheten Meester-Gezelrelatie wordt toegepast. Excellente studenten van universiteit en hbo worden als Gezel gekoppeld aan een expert uit verschillende takken van het beroepsveld, de Meester.

Op deze site is alle informatie te vinden over het Talentproject, de doelstellingen en voorbeelden van Meester-Gezelparen. U vindt hier ook het laatste nieuws over de voortgang van het Talentproject.

britse_vlag.jpg

INFORMATIE VOOR ORGANISATIES

Organisaties die belangstelling hebben voor het Talentproject kunnen contact opnemen met Sarah Broersma s.broersma@q-modus.nl. Voorwaarde voor deelname is dat er binnen de organisatie een expert is die als Meester wil optreden en die bereid en in staat is om kennis te delen en over te dragen. Deze expert en de student gaan op basis van de Meester-Gezelrelatie intensief met elkaar samenwerken.

INFORMATIE VOOR KENNISINSTELLINGEN

Het Talentproject is complementair aan het afstudeertraject. In het afstudeertraject ligt de nadruk op kennis; in het Talentproject op ervaring. De duur van een traject is 4 tot 6 maanden, maar kan desgewenst worden aangepast. Maatwerk is altijd mogelijk. Ge´nteresseerde kennisinstellingen worden van harte uitgenodigd contact op te nemen met Sarah Broersma s.broersma@q-modus.nl.